Köpvillkor & Säkerhet

Vardagsdesign.se drivs och ägs av NPROD KB.

Säkerhetspolicy

NPROD är personuppgiftsansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Sekretess och integritet är väldigt viktigt för oss och vi lämnar därför aldrig ut dina personuppgifter till tredjepart.

För att du skall kunna genomföra ett köp hos oss behöver vi information om namn, adress och emailadress. Dina personuppgifter kommer att behandlas av NPROD enbart för köp och senare för att administrera kundrelationen mellan båda parter. Din emailadress kan eventuellt användas för nyhetsbrev från oss.

Vardagsdesign.se är krypterad med Secure Socket Layer (SSL) för att erbjuda en säker upplevelse och se till att dina uppgifter skyddas effektivt i samband med köp. Dina kortuppgifter hanteras endast av betalportalerna (Stripe och PayPal) i en säker krypterad förbindelse och ingen personlig information rörande betalning sparas hos oss efter att köpet är fullföljt.
Du kan genom att skriva till NPROD KB, Slöjdgatan 5B, 214 21 Malmö, begära att personuppgifter rättas eller tas bort.

Minderåriga

Minderåriga (under 18 år) måste ha målsmans godkännande för att få beställa.

Force Majeure

NPROD är befriade från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Befriande omständigheter är bland annat åtgärder eller underlåtenhet från myndighet, ny eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning. I force majeure ingår myndighetsbeslut som påverkar marknad och produkter negativt, till exempel beslut om varningstexter, försäljningsförbud med mera eller en onormal nedgång i marknaden.

Support

Vi besvarar oftast frågor via e-post inom 24 timmar från det att vi mottagit din förfrågan. Detta gäller under vardagar men vi gör vårt yttersta för att erbjuda support även under helger.

Företagsinformation

NPROD KB
Slöjdgatan 5B
214 21 MALMÖ

Organisationsnummer 969707-3501
E-postadress: info@nprod.se

NPROD KB driver, förutom Vardagsdesign.se, även webshopparna väskkrokar.se och mobilhallen.se.

Jobbar du som inköpare av kampanjartiklar åt ett företag eller söker du helt enkelt julklapp eller presenter till dina anställda? Då kan vi hjälpa dig att hitta den perfekta produkten till er nästa kampanj eller give-away.

Vi har ett nära samarbete med producenter och distributörer i USA, Europa och Asien för att kunna leverera produkter till alla sorters kampanjer, vare sig det är företagspresenter, kampanjprodukter eller varupartier. Vi specialiserar oss inom kök, hem, trädgård och teknik/IT men kan ofta tillgodose alla möjliga behov.

Tveka inte att kontakta oss om du ha några frågor om vår verksamhet, info@vardagsdesign.se.